Blog Fantasi Nak Tengok Isteri Main Lelaki Lain Untuk “tackle” MILFs yang 30-40an ni, kena ada art atau seni tersendiri. So bila diaorang boleh beli macam macam, pergi sana sini, cik belbel sangat tak sabar nak tengok IG story diaorang. Wanita yang tulen adalah wanita yang lemah lembut dalam pewarakannya tetapi prinsip dan nilai hidupnya begitu agung dan tinggi merantai dirinya. Adakah kamu nak tengok isteri yang kamu sayang diperlakukan sedemikian? Jadi, kalau kamu cinta kepada dia bukan setakat kamu bagi senang kepada dia, malah mak bapak kamu pun bagi senang kepada dia. They spend their time mostly together. Aku menyampah bila lelaki-lelaki mata keranjang yang kononnya nak ikut sunnah nabi. Menerusi beberapa perkongsian di laman Insta-story milik seorang wanita, dipercayai suaminya yang juga penyanyi rap popular telah berlaku curang. "Kalau nak berkebun kena beli tanahnya dulu. * Isteri : Abang kasi ke dia pakai katil kita ? * Suami : Terpaksalah yang. Dia bukan anak kandung Encik Firdaus yang penyayang itu. Aku ni bukan apa. Posted by: walawei!! on. Mar 06, 2021 · Semakin terkejut saat melihat pria selingkuhan istrinya Jul 28, 2020 · Masih lagi untuk kes yang dah sampai ke tahap isteri curang anda berzina dengan lelaki lain. Biar la orang nak kutuk2 xda tempat lain ke nak pi. Maklumlah ni first time aku tengok semua tubuh dia. Saya tak salahkan para suami je, kadang2 bila ada peluang ataupun masa yang terluang, para isteri tidak mengambil kesempatan. Ada cendol pulut, cendol aiskrim, cendol durian, cendol kacang and a few more. Sebab aku taknak gaduh dgn sesiapa pun sebab seorang lelaki. Job make-up aku baru nak mula semula kat Johor Bahru ni. Urut bahu atau picit kepala isteri dengan sukarela time tengah santai-santai duduk kat sofa sambil tengok TV 7. sebab klu tengok aleesya, asik nak diet je. Kawasan sangkar ayam tu kosong. Aku memeluk isteri ku dari belakang dan tangan ku merayap mencari buah dadanya. Mana nak tahu. Bukan untuk dikuasai, tapi inilah cara paling baik untuk kaum perempuan, terutamanya kaum. Tapi kalau nak beli untuk ibu kenalah special sikit. Be natural. Perkara ni menyebabkan banyak unsur negatif yang berlaku. Telah menjadi mr mama since 2010. Assalamualaikum. Sejak dr ari tulah…. Welcome to Tengok Bola live Streaming Platform. Hormatilah isteri anda sebagaimana anda mahu dihormati. aku ternampak ade sorang kawan lama, lelaki la. Bila nak buat cerita baru kat blog ni, dan dan la anak dah bangun. Noorfarashikin Othman, 32, seorang peniaga, menfailkan saman itu di pejabat pendaftar Mahkamah Tinggi, pada 3 Julai lalu melalui Tetuan Ranjit Singh & Yeoh. Kalau korang jumpa lelaki jenis macam nih baik jauhkan diri walau sayang kau sebesar Gunung Everest , sedalam Laut Pasific. Macam nak gugur jantung aku tengok mesej-mesej dia dengan lelaki lain. Bukan boleh nak berkebun ikut suka. 1/10 Setelah berbulan berlayar, rustom balik rumah macam biasa excited nak jumpa isteri tapi dia jumpa surat cinta bini dia. Tapi tu lah. Sejak kena PKP ni, setiap hari nak menempel saja kerjanya. Nasihat aku, awatlah hangpa bodoh sangat, pergilah cari lain, tak usah la dok kalot sangat sal awek cam tu. Ada masa ye nak melayan tapi nak tolong suami isteri buat kerja malas plak. Menerusi beberapa perkongsian di laman Insta-story milik seorang wanita, dipercayai suaminya yang juga penyanyi rap popular telah berlaku curang. so, setelah aku kecundang dengan kisah percintaan aku yang dah banyak kali nie. Warna Biji Kundang. Bini Orang Kantoi Tengah “Main” Dengan Pakwe Dalam Kereta. Tak boleh senyum kat perempuan lain. Baby masih sangat aktif tendang menendang, mungkin dah tak sabar nak keluar melihat dunia. Lepas tu dihias baik punya! Nasib baik jugak lah warna baju dalam tu suram jer, kalau warna merah pasti menarik perhatian lagi. Pertama: Sila teman suami waktu makan. Tengok la kereta kita. Dengan Tengok pun macam malas nak tengok. Jauhilah daripada ucapan yang menyinggung perasaan isteri sekalipun dalam keadaan marah. Kembali ke tajuk asal, harini aku nak cerita pasal cincin lelaki. Si tua memerhatikan sekian lama. walaupun banyak kali sy tanya lelaki tersebut nak ke kawin dgn sy. Tengok sahaja Mat Gian, lebih 85% adalah org lelaki. Ya,aku memang selalu. Hah, apa tengok-tengok. Dalam hati aku “fikir lain lah tu…” hehe. "Lain kali tak nak minum lagilah kat kedai tu, nanti dia masukkan ubat peransang". Yang lelaki pun ada yang remaja 2 orang dan yang lain pak cik-pak cik. memang tak dinafikan drama ini sangat super cool kerana dibintangi artis terkenal dan jelita iaitu lisa surihani, lelaki kacak hussein Apr 30, 2010 · Tak mo cerita panjang lah, to korang layan tak citer AdaMaya yang tengah main. Mereka perasan yang mereka tu sembur. Senyum Bukan Tanda Gembira. Seorang lelaki tua sedang berehat di bangku taman bunga. Janji itu adalah satu bullshit yang lelaki akan sebut, sebab perempuan nak dengar. Seorang lelaki yang dikenali dengan nama Md Rajihan Junaidi dipercayai hanyut bersama kenderaannya selepas menyelamatkan isterinya dalam kejadian banjir yang berlaku di Batu Pahat-Mersing semalam. Mana boleh fikir pasal isteri. Jangan menangis bila sekarang aku akan melupakanmu, kerana aku telah menangis ketika kamu mencintai dia yang lain, jangan tanyakan cinta padaku, kerana cintaku telah terkubur bersama perginya dirimu. Jadikan anak lelaki ‘associate’kan ‘macho’ itu ialah suami tolong sapu sampah, mop lantai, cuci pinggan dan lain-lain kerja rumah. Rasa macam dah lama tak bercerita pasal kawen-kawen. Aku kalo orkid nih idak la fanatik sangat, jadi banyak ambil gambar bunga-bunga yang lain. Aku ni bukan apa. AKU merupakan seorang yang pendiam. 2 cara tengok EPL online percuma. Perempuan pun naik lemas jika lelaki bersikap keterlaluan dalam sesuatu hal. Tapi kitalah yang akan rugi. tak nak mengharapkan bantauan orang lain jer. dah la tu dengan lelaki yang kau tak kenal sangat pun. Dalam diam-diam, aku menyetan juga. Giler, dia amik selekoh 120 km/j. (Video) Tular isteri ditngkap cvrang dgn lelaki lain dibilik hotel, suami bawa anak bersama tengok kelakuan maknya December 4, 2020 by mnzr1 MALAYSIA: Beberapa hari lepas telah tular sebuah video memperlihatkan sepasang keka sih kntoi di dalam bilik Hotel. Okay la sampai sini je kot. Bila aku sedar dari tidur terasa semacam je kat kain pelikat aku. Tapi bila dah senang, nak kongsikan dengan yang baru pula. ! Ryan nak tengok macam mana keadaan dia. Tahun baru yang bermakna kerana aku isteri orang. Jadi, tak ada fungsi lah aa untuk mengatasi masalah-masalah aa keperluan seorang lelaki. Aku bekerja di sebuah syarikat swasta di petaling jaya. Serious sakit hati giler cadbury dowh !Tapi aku ni jenis yang positive thinker. Tak kan la nak mengharapkan awek sentiasa comel tapi kedekut pulak dan nak diorang pikir sendiri macam mana nak jadi cantik, semata-mata nak puaskan nafsu ko pulak kan. Tapi kita kena tahu mengimbangi antara satu sama lain. Tambah jijik dan menyakitkan hati, isteri turut melayan nafsu fantasi seks lelaki tersebut menerusi alam maya tanpa segan silu. Tiada manusia yang tak cantik. Menangis Bukan Tanda Merana. Tangan tu lekatttt je kat pinggang ok. Allah Maha Besar, nasib baik kuasa talak di tangan lelaki, jikalau perempuan memegangnya dah lama perceraian berlaku kerna perlakuan orang yang bernama lelaki ini. Saya rasa Cik Melissa pun tak nak memalukan diri bergaduh di sini dan Cik Melissa, please stop. Hampeh mencarut dengan bahasa yang murni. Orang lelaki suka perempuan lembut-lembut , biar MACAM Bodoh Bodoh Sikit. Setiap hari bermacam-macam rahsia di dedahkannya; tentang tempat-tempat maksiat yang pernah dia pergi bersama teman lelaki, kawan-kawan lain yang sama saja perangai dengannya juga kekecewaannya bila dipermainkan lelaki-lelaki terbabit. Dari awal kelas sampai habis kelas aku gelak jer , ustaz yang ajar pun sempoi , tak garang , banyak bagi semangat. Tak pernah rasa nak bukak hati ni dekat mana-mana lelaki. Tak sampai 2 3 langkah antara anak dengan mama. Tak perlu cemburu dengan ke sweet an pasangan lain. Jadi, saya fikir kenape saya tak buat blog sendiri. Macam hari-hari nak rasa masakan Isteri. Aku dah rasa macam dalam filem pendekar bujang lapok dah bila dengar pak cik-pak cik tu buat lawak bila ustaz suruh baca. Sekarang ini, sudah banyak hospital yang membenarkan suami masuk dalam labour room untuk temankan isteri. itulah perasan yang terbenam dijiwa ku selepas setahun bernikah,aku adalah seorang intelek dan pemegang. Tengok pulak kawan dapat handbag dari encik suami. Tapi kitalah yang akan rugi. Aku tengok muka anak, aku. Kalau dia tengok di jalanan cantik, balik rumah dia tengok, hmm. Tangan tu lekatttt je kat pinggang ok. Aku duduk rumah dengan adik-adik kecil aku je, tak ada orang lain selain kitorang dekat rumah :'(Nanti nak sahur aku tak tahu la, aku sempat sahur dengan parents aku atau tidak, aku rasa ramadhan ni sangat teruk ! Kenape Allah buat macam niii !. Nasib baik pakcik cool je. Naufal & Iffah (Day 1) Alhamdulillah, Sesungguhnya Allah itu maha berkuasa , Tanggal 28 Oktober 2008 , sepasang bayi kembar lelaki dan perempuan telah selamat dilahirkan di Hospital Besar Kuala Terengganu atau lebih dikenali dengan Hospital Sulatanah NurZahirah. Ke awak ada lelaki lain yang dah main dengan awak…” biasalah mulut aku celupar sikit. Benda yang Naila nak main sangat "monkey bar". Sepatutnya kamu lebih risaukan dengan keadaan ekonomi negara kamu bukannya soal isteri mana yang lebih baik. Lepas habes belajar baru dia bagi green light. Puting Payudara Isteri Bau Rokok Akhirnya Bongkar Kecurangan Isteri Gebu. Dia lelaki tak berapa nak biasa. Macam manapun keadaan pasangan kita, kita kena terima. 1 day ago · Dec 05, 2012 · Kisah Benar-Curang Seorang Isteri Siapa sangka, seorang isteri berperawakan lemah. Tiba-tiba ada suara (Suara lelaki) "ABANG! ABANG NAK MAIN BANG. ada juga fenomena terbalik, atau "sabung ayam" dimana suami isteri juga tak kurang hebat "potpet potpet" nya. Nak guna duit untuk infaq pada dakwah, isteri ungkit. Dulu berblogging menjadi pengisian tetap dalam hidup. Maksud aku lari daripada menjadi penulis tegar kat wall blog masing2. Bawa teman wanita atau isteri time die yg gaji Masa ni kita leh jimatkan gaji kita. Lazada, rasanya aku tidak perlu perkenalkan lagi kepada rakyta Malaysia. 1) i'm a person that can listen to what people say about me, if it's meant for good, i'll try to change it. Sobss sobss Tu belum lagi tengok kawan-kawan bergambar peluk bahu, peluk pinggang, duk. bukan untuk blogskin tau! kalau blogskin to memang da ade 2 tab in 1 yg cam aku tunjuk dalam gambar dekat atas to. Dengan sekali lafaz, sahlah saya menjadi isteri kepada cinta hati, Hamzah Abdul Mutalib. payahnya waktu tu. Paling tak best couple-couple muda remaja lalu sebelah boleh pulak bermesra-mesraan. Celly berkucupan dngan Jammie and itu sangat menyakitkan hati saye. Posted in Uncategorized. Pandai makan pandai simpan seperti kata orang…. Biasa lah lelaki ni mesti nak tunjuk ego mereka. Setelah duduk di tepi tingkap, Jina tarik tangan si lelaki dan menciumnya. Lelaki ni kan ada otak kan…. Bagi mereka yang dah berumahtangga, sudah tentulah kehamilan si isteri sangat ditunggu-tunggu. Nak cantik kan blog punya pasal, sanggup sanggup! hehe :) Baru ade semangat nak berblogging lepas ni. Akupun kunci pintu utama pejabat. nama dia James kalau tak silap akuini lah kali pertama aku kenal dengan mamat india ni Setelah beremail beberapa kali dan call aku banyak kali gakdia ni tinggal kat Pahang. memang tak dinafikan drama ini sangat super cool kerana dibintangi artis terkenal dan jelita iaitu lisa surihani, lelaki kacak hussein Apr 30, 2010 · Tak mo cerita panjang lah, to korang layan tak citer AdaMaya yang tengah main. Ini drama ke-2 Iday tengok dekat channel OCN selepas "Save Me". Ha orang orang Perak kata perasan nak mampuih. Babak 4 Si mamat tu aku tengok dah mule mengurut selepas sesi melumur minyak ke badan wife aku. kalau kita nak dia sweet macam orang lain, bagitau langsung. Memandangkan sebelah keluarga Dila semua cucu adalah cucu lelaki, maka pengharapan cucu perempuan adalah tinggi. Dengan skandal, kalo bab duit, xkisah bazirkan nk beli itu ini, makan sedap2. Dengan Tengok pun macam malas nak tengok. Kalau dia tengok di jalanan cantik, balik rumah dia tengok, hmm. ” Syamir fokus pada pemanduannya. Cerita isteri main dengan pakistan Rilex: Bini Ku Dengan Bangla Part 2 Dan jangan biarkan saudara lelaki anda tinggal sebumbung dengan isteri. Ok movie ni mengisahkan seorang pompuan dan anaknya. Pesakitnya adalah anak lelaki mereka. Kamu jangan nak buat juga. Suami tertanya-tanya sendiri, akhirnya terasa hati. That is all lies la people. w pernah mengajarkan agar kaum lelaki berbuat baik selalu (lembut) terhadap isteri anda sekalian. ada juga fenomena terbalik, atau "sabung ayam" dimana suami isteri juga tak kurang hebat "potpet potpet" nya. Walaupun isteri kepada kawan,tetapi nama betul makcik ni memang aku tak tahu. Shila: I nak bagi husband tengok i kena main dengan lelaki lain. Jadi marah lah aku kalau aku ada buat benda bodoh kat korang :P ahaha pada aku aku tak kisah laki tu kaya ke tak, tapi ada satu sebab je aku nak lelaki yang macam mana. Mel tak boleh sentiasa dengan ayah. So, kami cadangkan 13 filem untuk ditonton buat peminat genre psycho-thriller. Biasanya perempuan akan nampak manja bila ada perkataan 'oloooo' ataupun 'alaaa'. Tengok pun malas nak tengok. Aku kalo orkid nih idak la fanatik sangat, jadi banyak ambil gambar bunga-bunga yang lain. Tahukah bagaimana lelaki menggunakan ayat-ayat manis untuk menggoda wanita? Banyak taktik yang digunakan dan kadangkala kita tidak terfikir bahawa kita telah terjerumus dalam permainan lelaki dan akhirnya kita menyerahkan segala-galanya. Aku tak kisah. Tunjukkan rasa sayang terhadap isteri sama ada melalui kata-kata maupun perbuatan seperti pelukan. Waktu tu wife aku mengandung anak ke-dua aku. dan isteri elakkan makanan tenusu. Dia kuat membebel macam mak cik-mak cik. Kalau niat hang nak cari awek tuk ringan2 buat main dan sebagainya, sila stay, tapi kalo niat buat isteri, sila cari lain. Tapi langkah aku terhenti bila nampak sesuatu. Menerusi beberapa perkongsian di laman Insta-story milik seorang wanita, dipercayai suaminya yang juga penyanyi rap popular telah berlaku curang. Kalau wanita itu tengok di jalan handsome handsome ja kan. Apr 30, 2010 · Masuk blog ini cerita pasal Adamaya. Masa nak beri pada mak, isteri ada temankan sekali. Throwback 29 Sept 2017. Moga ikatan ini kekal hingga ke syurga. Kisah curang seorang isteri. Jadi, tak ada fungsi lah aa untuk mengatasi masalah-masalah aa keperluan seorang lelaki. Cerita isteri main dengan pakistan Rilex: Bini Ku Dengan Bangla Part 2 Dan jangan biarkan saudara lelaki anda tinggal sebumbung dengan isteri. Lama dah teringin nak makan sebenarnya, inilah akibat iklan. Aku tengok jam dah pukul 1200. dan dengan sebab. Di situ Auni buat kerja, di situ juga dia duduk. Ibu-ibu pulak kaki tengok drama korea sambil lipat kain, dengan anak-anak sekali tertengok. Aku dah tak sabar lagi nak lihat isteri aku main dengan temannya terus berkata, "abang nak kena balik ni, kalau boleh abang nak tengok la apa yang selama ini abang nak tengok". Pantang jumpa pasti minta buatkan Ddakji. Tuisyen part 2. Namun, mungkin hasrat tersebut terpaksa dilupakan. Adik akak yang memang sedar pasal tu sengaja tanya akak seronok tak jadi perhatian lelaki. Nak kawin kawin aje lah. Walaupun aku tahu apa yang ibu bapanya lakukan, tapi itu memang lumrah suami isteri. Niat di hati nak buat lepas anak tido malam, last last, dengan kite-kite tertido sekali. 1 cinta sejati. Nak dijadikan cerita, malam tu juga makcik hajjah tu pun tak berpartner sebab suaminya dah berpartner ngan orang lain. Ila taknak cakap lelaki je tapi perempuan pon banyak perangai macam ni sebenarnya. Aku memang tak menyangka sama sekali dapat main dengan seorang makcik bergelar hajjah. Sinopsis: Khurafat mengisahkan perjanjian terlarang dan salah satu bentuk penyelewengan dalam aqidah Islam diantara manusia dan syaitan, sesuatu yang amat ditegah dalam agama suci kita. Pakwe datang jemput dan hantar. Lain kan dah ada anak ngan tak ada anak lagi. Chuppp! “Thanks sebab masak. Alhamdulillah. Takde orang lain pun nak tengok ayam2 tu. Takde la semua tapi ada 2 3 orang tu yang muka lebih kurang. Aku Cuma Ingin Bahagia Dalam Kehidupan Dunia & Akhirat Bersama Insan Tersayang. Perempuan mampu senyum walau terluka, mampu tahan walau perit, mampu bahagia walau hakikatnya kecewa. Aku kenal dengan mamat india ni melalui internet ni gak la. Akhirnya tercapai juga hasrat untuk membina sebuah rumah untuk isteri aku walaupun hanya rumah kampung je, syukur. 1 day ago · Dec 05, 2012 · Kisah Benar-Curang Seorang Isteri Siapa sangka, seorang isteri berperawakan lemah. Tarikh ini juga aku kongsikan dengan ulangtahun perkahwinan. Tension aku. Bersawang je. Kalau wanita itu tengok di jalan handsome handsome ja kan. ni,kalau boleh abang nak tengok la apa yang selama ini abang nak tengok". Tak kan boring kot. Layan!!!!. Mana boleh fikir pasal isteri. Kalau susah sgt aku akan check in kat hotel lepas keje. Sampai taman , Fahmie dengan budak - budak dia tengah main bola. Isu sebegini tak perlu diperbesarkan. Cerita isteri main dengan pakistan Rilex: Bini Ku Dengan Bangla Part 2 Dan jangan biarkan saudara lelaki anda tinggal sebumbung dengan isteri. Pernah tengok filem Tombiruo?Ianya adaptasi novel ini lah. Tengok sahaja Mat Gian, lebih 85% adalah org lelaki. Farah tidak lagi bertanya tentang isu hari tu. Saya nak kongsikan punca-punca ketidaksuburan bagi kaum wanita dan lelaki. December 22, 2011 nursofi958. Puas dengan bini pertama, pergi meminang anak dara orang pulak untuk dijadikan isteri kedua. alhamdulillah, siksa sungguh amik MBA, sampai xtido malam. Cerita isteri main dengan pakistan Rilex: Bini Ku Dengan Bangla Part 2 Dan jangan biarkan saudara lelaki anda tinggal sebumbung dengan isteri. Bergurau senda dengan isteri time baru balik keje. Memang worth korang download kat YIFY, tunggu lama berjam-jam haha. Pantang isteri datang bulan, dia 'makan luar'. Cemburu tengok org. Dan jadual korang habis dia nak tahu. Honestly, i don't know what's happening to my blog. * Suami : Ya yang, sebab takkan abang nak buat bilik lain khas untuk dia. Jadi, tak ada fungsi lah aa untuk mengatasi masalah-masalah aa keperluan seorang lelaki. bukan buku akademik pon. Ada komitmen lain yang perlu didahulukan. Aku pun terus mandi sebab nak pergi makan dengan isteri aku. Aku harap ramai lelaki perlu buka mata untuk lebih faham apa yang melanda di Malaysia. Sebab aku taknak gaduh dgn sesiapa pun sebab seorang lelaki. Alhamdulillah sangat bermanfaat utk org lain. Ditambah dengan kutukan-kutukan tahap tak boleh blah, memang mereka suka melihat orang lain terbatal puasa. Tengok mata dia. Mengapa tidak? Usah takut untuk mencuba! Benar risiko seperti untung dan rugi, laku keras dan jatuh menjunam tetap ada. Bersayang-sayang bagai. Bila dah sign up baru boleh tengok bola dekat sini. Bukan Kekasih Tapii Isteri-Bab 01. Tak pernah rasa nak bukak hati ni dekat mana-mana lelaki. Lelaki ni kan ada otak kan…. Maknanya aku boleh bayangkan siapa-siapa je la macam artis ke, kawan pejabat atau. Bayangkan isteri tengok lelaki lain depan kita dan puji pulak lelaki tu hansem lagi jantan dari kita, apa kita rasa? Sebelum buat pada isteri ingatlah mereka juga manusia seperti kita. Tak perlu cemburu dengan kebahagiaan orang lain. Entah macam mana,kami bersetuju masuk bilik secara bergilir2. SEORANG lelaki yang disangka mahu membunuh diri dengan terjun dari sebuah bangunan, rupa-rupanya adalah pencuri. sedangkan isteri harus menerima suami mereka seadaanya walaupun kdg2 suami byk menyakitkan hati mereka selagi tidak di ceraikan. Baru ada masa nak tengok tengok blog sendiri. Pernah tak korang jumpa someone yang nak kata lawa, tak ada lah lawa. Aku dah tak sabar lagi nak lihat isteri aku main dengan temannya terus berkata, ”abang nak kena balik ni, kalau boleh abang nak tengok la apa yang selama ini abang nak tengok”. kalo nak suami sempurna kita KENA sempurna dulu dan KALO kita sudah sempurna…dapat suami jauh dari itu kenapa naik hantu? dapat suami jahat? asiah dapat fir’aun. suami mengidam anak lemak😅, bukan mengidam orang mengandung. aku masak , basuh kain , kemas umah , hantar ambik adik aku pergi sekolah , dan seangkatan nya. Jenuh juga aku mengadap blog yang keluar di halaman goolge dengan kata kunci hati kering. Sekarang ini dengan menampung dua benda 'isteri' tak bernyawa iaitu, kereta a. hari ni aku nak buat tutorial seterusnye, tutorial ni diminta ( ayat skema) oleh azhadezhar before ni pun dye ade gak mintak aku buat tutorial untuk blog dia sbb comment post dia tak bole comment. Kat situ ramai budak lelaki kawan ain , so takut diaorang cakap tu bf ain pulak. Cinta diberi ialah untuk mengisi keinginan nafsu seks lelaki kepada perempuan. Tengok pun malas nak tengok. Kalau isteri anda yang buat, tentu anda tak boleh nak bertolak ansur. Jadi, tak ada fungsi lah aa untuk mengatasi masalah-masalah aa keperluan seorang lelaki. Okay la sampai sini je kot. Maksud aku, air nescafe yang Isteri aku buat. sejak mlm td mood aku tak menentu. seronoknya lah aku menceceh pukul 6. Pahit di hatiku. Seorang isteri mengadu…”bang saya rasa pening rasa nak pitam”…lalu suami berkata…. 2) Tempoh bersama. dah banyak berlaku sejak aku tinggalkan penulisan blog. Ramai lagi lelaki lain. 3,961 Likes, 23 Comments - Wardina Safiyyah Official (@wardinasafiyyahofficial) on Instagram: “Tak tahu lah korang lelaki Melayu “Islam” pejuang “agama” rasa macam mana?. Sebab? reality tak sama macam fantasi. Bagaimanapun, lelaki itu terkejut besar apabila mengetahui isterinya curang dengan berbalas mesej dengan seorang lelaki muda berusia 22 tahun. Kalau benda lain, aku tengok je, pap pap pap terus ambil dan bayar. Dia tersenyum. Bagaimana Merancang Anak Lelaki atau Anak Perempuan. dot, jgn terlalu ikut fesyen tudung sgt. aku MENGAKU yang kadang2 memang aku pernah bayangkan yang El sedang melayan aku dan seorang lelaki lain. “Dan kahwinkanlah orang-orang bujang (lelaki dan perempuan) dari kalangan kamu, dan orang-orang yang soleh dari hamba-hamba kamu, lelaki dan perempuan. Muram Bukan Tanda Berduka. Segala tulisan dan komen di dalam blog ini adalah bersifat peribadi, tidak semestinya pendapat yang mewakili mana-mana jabatan. Giveaway Aku Dan Kamu | Untuk pertama kalinya shida nak ucapkan tahniah kepada Blogger As Samsudin di atas penganjuran giveaway pertama beliau. 00) hari jumaat yang barakah auditorium PASUM miss Marianna Pascal sesi kali ni sangat menarik sebab amal belajar english dalam cara yang. Suka sangat tengok gambar, video sweet romantic tahap tak logik, berangan nak jadi bahagia sempurna. Aku ada cari dalam google makna disebalik perkataan hati kering ni. Nak pergi program dakwah dua tiga hari, isteri merungut. Cerita lucah Pepek Isteri Terkangkang Depan Wanita Lain. Dia ni nak mandi tu mandi je lah, tak payah nak cium-cium tak boleh agaknya ! Aku mengomel namun badanku masih kaku di situ. Aku asik kongkek adik ipar. malam tu pulak. Baru ini isteri ajak tonton wayang Upin dan Ipin Keris Siamang Tunggal yang baru disiarkan di layar perak seawal 21. Tidak dinafikan, suami mesti sentiasa nak nampak isteri dia cantik. Nasib baik pakcik cool je. Yalah, jenis pentingkan diri sendiri. Dia pun datang dekat aku yang tengah buat Nescafe. Orangnya, bertubuh langsing, kulit kuning langsat, berambut ikal separas bahu. galeri video lucah gadis melayu stim 3gp. Saya tengok ayah tengah tindih mak. Budak-budak kecik ni la yang menjadi punca nape aku semangat belajar buat benda ni. Shila: I nak bagi husband tengok i kena main dengan lelaki lain. Walaupun aku tahu apa yang ibu bapanya lakukan, tapi itu memang lumrah suami isteri. TERSENYUM Zara membaca pesanan ringkas yang dikirimkan oleh Tan Sri Rahman Syah. Aku tak tahu apa yang Cikgu Suraya buat di belakang, biarkanlah. Doktor pun tengah entertain patient masa tu. Sedih sangat… tak cukup suami seorang sanggup curang main dengan lelaki lain jika ada masalah dengan suami selesaikan cara elok tak perlu buat begini. Bila isteri tiada, jangankan digosok mungkin saja belum dibasuh. diorang berdiri didepan saye, tunduk sedikit and mengisap buah dada saye kiri and kanan, diorang meramas-ramas tetek saye sementara saye terus bergoncang diatas riba Jammie. Memang nampak seperti kurang ajar. Walau pun begitu, mereka masih belum bersama sebagai suami isteri yang sebenar. Urut bahu atau picit kepala isteri dengan sukarela time tengah santai-santai duduk kat sofa sambil tengok TV 7. Apa lagi bukan main excited lah diorang, lagi-lagi si Qausar tu. ”dah lah tu…makan panadol…. Maria bekerja sebagai tukang sapu yang baru kira-kira 6 bulan di syarikatku. Aku sakit hati sebab tak mampu nak lawan , aku mampu luah sini je. aku selalu main ngan dia. Ada masa ye nak melayan tapi nak tolong suami isteri buat kerja malas plak. Kalau awak nak tahu, Hanim yang paksa saya menyanyi. Tengok pun malas nak tengok. Kemudian selepas berkahwin, anda masih tetap dengan panggilan sayang itu kerana ia memiliki banyak manfaat kepada hubungan suami isteri. Contohnya ada 1 couple suami isteri kt twitter ni yg suaminya suka tgk isteri dia main dgn laki lain. Emak tak jahat lagi,. Bawah 3 tahun percuma saja. Dan dari kecil lagi aku dah biasa tidur seorang tau. Cerita Lucah: Mengendap Dan Merogol Isteri Orang Cerita Seks Melayu: Kisah kongsi isteri Dapat Pantat Masa Harijadi « Cerita Orang Melayu Kali pertama aku main dengan isteri orang dan kali pertama juga isteri aku. galeri video lucah gadis melayu stim 3gp. Tak ada tempat lain nak melintas, di hadapan aku juga mereka main kejar-kejar lagi. Tengok tu bukan budak-budak ja excited, mak and makcik aku pun boleh tahan. Kalau nak extra feature boleh tambah lagi, memang tambah sikit je. Ada juga ayah-ayah yang kaki game, main pulak game yang ada perempuan seksi. Tajuk: Rustom Durasi: 2 jam 30 minit Tahun: 2016 IMDB rate: 7. galeri video lucah gadis melayu stim 3gp. Masuk pun tak sampai 4 bulan dah mula nak couple2. Nak tengok tv hitam putih pada waktu malam saje sebab generator hanya dipasang pukul 7 ptg kalau tak silap la. Kalau wanita itu tengok di jalan handsome handsome ja kan. Layan kerenah anak, walaupun penat, bila tengok wajak anak syurga tengah tido, hilang segala penat, stress kat tempat kerja. Siap main ala-ala bola jaring lagi. Setiap hari bermacam-macam rahsia di dedahkannya; tentang tempat-tempat maksiat yang pernah dia pergi bersama teman lelaki, kawan-kawan lain yang sama saja perangai dengannya juga kekecewaannya bila dipermainkan lelaki-lelaki terbabit. Celly berkucupan dngan Jammie and itu sangat menyakitkan hati saye. rasa nak tegelak waktu tuleh tajok tu. bidan mengurut pon bebel kat saya jugak. Masa ni tone suara aku terkuat plak. Aku pun renung, aku tengok eh! Cantik cantik belaka. Keluhan isteri A: “Kenapa la kita para isteri ni nak keluar kena minta izin dari suami kita, padahal suami kita nak keluar kemana-mana pun tak bagitau kita takpe pulak. Janji i xkaco duit depa. Saya tau ia susah nak di buat, tapi keadaan memaksa. Lantak kau. Aku nak dia ingat. Pantang tengok perempuan cantik atau lelaki kacak. actually awak , saya pun tak tahu and tak kenal siapa awak sebab saya pun tulis surat today kan , tak tahu pun bila jodoh saya dengan awak akan sampai , mybe umur saya 50 tahun ke , mana tahu kan but awak kena baca surat ini dengan teliti dan fokus , jangan asyik nak tengok cerita Boys Over Flower terjerit-jerit bila Lee Min Ho keluar , ni hah baca surat dari duplicate Lisa Suruhani *angkat. Aku tak tahu apa yang Cikgu Suraya buat di belakang, biarkanlah. Sungguh biadap jika berakhlak begitu! Jadi, usahakanlah untuk melapangkan masa untuk bersembang-sembang dengan ibubapa, adik beradik dan sesekali curilah masa untuk pergi ziarah ke rumah-rumah keluarga. 1/10 Setelah berbulan berlayar, rustom balik rumah macam biasa excited nak jumpa isteri tapi dia jumpa surat cinta bini dia. And baju apa yang aku nak pakai pun tak ada orang yang nak ambil pusing. Isteri dan anak merupakan amanah yang diutuskan Allah kepada seorang lelaki bergelar suami. Umur 26 tahun. Aku kenal dengan mamat india ni melalui internet ni gak la. Penceroboh tanah orang boleh ditembak, " balas Som serius. Aku pulak jenis tak suka tengok cerita mat saleh yang mempunyai "kuasa". Dia maha mengetahui segalanya. Makcik hajjah ni sebenarnya isteri kepada salah seorang kawan/jiran satu tempat tinggal denganku. !” Pinta Adrian, separuh sayu separuh sebak. Saya observe, sejak sepuluh tahun lalu yang saya pergi main badminton ngan suami saya dan geng2 nya, tak pernah saya tengok geng2 perempuan, sewa court utk dua jam dan main badminton macam orang lelaki. Dia tersenyum. Kat sini ada resepi Kupang masak cili padi. Yela hari itu kecewa tak dapat tengok Maduku Kalut so nekad la Bahaya Wanita wajib tonton. Kalau dia tengok di jalanan cantik, balik rumah dia tengok, hmm. Dan dia nak menghalang daripada berkahwin lelaki lain supaya tak diberikan harta itu pada lelaki lain. Tengok balik rumah itu dia kan. Situated at one of the busiest road in Melaka. So, kami cadangkan 13 filem untuk ditonton buat peminat genre psycho-thriller. Blog mengenai seorang Lelaki yg merupakan seorang Suami dan seorang Papa. Permulaan agak baik. Wanita yang bersikap hipokrit 10. Jadi boleh rancang perjalan anda nanti jika berhajat untuk ke Makan Heritage ni. Farah tidak lagi bertanya tentang isu hari tu. dah lama saya tak buka blog biskut mayat ni. Anda mungkin menyangka, "Eh perempuan ni asyik cakap pasal lelaki lain dia nak buat aku cemburu kot". hari ni aku nak buat tutorial seterusnye, tutorial ni diminta ( ayat skema) oleh azhadezhar before ni pun dye ade gak mintak aku buat tutorial untuk blog dia sbb comment post dia tak bole comment. Lagu dan Syair. isteri saya cakap, dia faham kalau bapa saya tak tahan sebab dia (isteri saya) pun dah seminggu tak dilayan oleh saya (sebab dia period sebelum saya outstation). Kemas rumah atau masak bersama isteri kat dapur. setiap kali nak tegur, dia gugup. Apr 30, 2010 · Masuk blog ini cerita pasal Adamaya. Yang lelaki pun ada yang remaja 2 orang dan yang lain pak cik-pak cik. Menjadi tanggungjawab mereka untuk menjaga dan menyayangi anugerah itu. memang dari kecik, aku takleh tengok kawan-kawan duduk senang. Tapi si isteri tu bijak sket sebab dia ambik pengepam tandas buat tekanan dada kat laki dia. Aku tengok muka anak, aku. Akhirnya tercapai juga hasrat untuk membina sebuah rumah untuk isteri aku walaupun hanya rumah kampung je, syukur. Kalau main sambar saja Bob, kita yang rugi. Saya sendiri sebagai lelaki rasa tercabar apabila isteri saya sering mewar-warkan kepada saya bahawa umur saya dah melewati 40 tahun. Aku cuma nak ingatkan kau, kau kena pergi. Nak termuntah kot tengok aksi anak dara bercintan ngn pakcik ni. memang the best lahh. Haram bagi suami bertanya pendapatan isteri lebih-lebih lagi menggunakan pendapatan isteri tanpa izin ini. Save Me memang terbaik so Iday cuba untuk tengok drama ni. Ada kes yang mana lelaki lain jeling je kat gf dia dah nak bertumbuk. Male Stripper Haaa, bukan korg je suka tengok isteri tanggal pakaian. Kuat bunyi jantung baby. December 22, 2011 nursofi958. Jangan 100% nak letak atas isteri. Batang balak aku makin mengeras tengok tubuh adik ipar seksi bogel. Pernah tengok filem Tombiruo?Ianya adaptasi novel ini lah. Cuma banyak harta. Mulalah beliau memikirkan yang isterinya curang. Selalu share pic atau cerita cuma di facebook ,tapi hari ni mood rasa macam ade sipi2 rasa nak tulis dalam blog yang dah lama terabai dan terbiar ni. Blog ini seperti juga buku ugama yang lain, ada ringkasan tulisan seperti SAW untuk Selawat atas Nabi, RA, untuk RadhiAllahuanhu dan lain-lain. Perkampungan sawah padi yang luas terbentang , bermulalah kisah cinta kita. I malas nak check, segan masa tu. Lelaki itu yang sakit, tapi perihal dia pula yang dirisaukan. lately dating je kena ikut encik hati tengok barang2 keter T___T Hye semua. Tapi tak pandai nak buat. Lepas kenduri belah lelaki,ada sehari jer masa untuk rehat-rehat. Sambil berkokok macam ayam. Dengan Tengok pun macam malas nak tengok. Tak pernah rasa nak bukak hati ni dekat mana-mana lelaki. Malas nak tengok muka tak bersalah lelaki tu. Habis satu, dia mula lagi satu. Jadi, tak ada fungsi lah aa untuk mengatasi masalah-masalah aa keperluan seorang lelaki. Senai International Airport, Johor Bahru. aku masak , basuh kain , kemas umah , hantar ambik adik aku pergi sekolah , dan seangkatan nya. Kalau salah pegang,kau yang kena tendang dengan bini. Aku sakit hati sebab tak mampu nak lawan , aku mampu luah sini je. Dengan isteri, bile tanye nape xcall, kredit abes memanjang. InsyaAllah , sumai isteri kekal bersama dan bahagia sampai akhir hayat! Walaubagaimanapun, …. Mak bukan main gembira suka tengok hadiah itu. Kalau wanita itu tengok di jalan handsome handsome ja kan. "Abang, Iffa, Aina…marilah tengok emak. Aku dah mula rasa bimbang. si ibu : bang, bang, bangun bang, subuh nak habis dah ni. Si suami, katanya ada pilihan lain selain isteri dia. memang dari kecik, aku takleh tengok kawan-kawan duduk senang. Semua ni manis sangat untuk kami suami isteri, sama2 berubah ke arah akhirat. itulah perasan yang terbenam dijiwa ku selepas setahun bernikah,aku adalah seorang intelek dan pemegang. Memandangkan sebelah keluarga Dila semua cucu adalah cucu lelaki, maka pengharapan cucu perempuan adalah tinggi. Aku bagi isteri RM3,000, suka hatilah dia nak beli apa. budak perempuan: tak usah sibuk dengan benda "nak aku jadi isteri pandai masak tapi DIA yang suka (sebab aku tau banyak perempuan paksa pasangannya suka APA yang dia suka macam tengok wayang atau main bowling seumpamanya). Peristiwa ni berlaku kira-kira 3 tahun lalu. Apr 30, 2010 · Masuk blog ini cerita pasal Adamaya. Hari ku bermula sangat awal sebab aku kena sampai airport pukul 6 pagi since my boarding time will be on 0755am. Shila: I nak bagi husband tengok i kena main dengan lelaki lain. Jadi aku rasa macam semacamlah bila Irman tu duduk sebilik dengan aku !. Atau boleh juga hubungi nombor 03-6143 7926 untuk sebarang pertanyaan atau membuat tempahan. Adrian kemudiannya disuruh duduk dia atas katil. 08-12-2020 Ok jom tengok live perlawanan EPL LA LIGA BUNDESLIGA SERIE A DI SINI. Ayah & Ibu 31. Kalau isteri anda yang buat, tentu anda tak boleh nak bertolak ansur. Jadi boleh rancang perjalan anda nanti jika berhajat untuk ke Makan Heritage ni. masa yg sama dia sll berhubung dgn lelaki itu. Naik motor dan kereta. Aku ingat petang tu nak hantar, tapi dah nak maghrib pun masa dia msg tu. Aku amat menginginkan suatu hari nanti lelaki yang menjadi suami aku adalah lelaki yang amat aku cintai dan aku rela untuk bersama-sama dengannya menuju ke JANNAH. bila dah jumpa-- tuan lembu taknak jual pulak. Untuk orang dewasa, RM50 seorang dan kanak2 umur 3-12 tahun pula RM30. Khas untuk pasangangan yang akan meniti gerbang perkahwinan. Cerita isteri main dengan pakistan Rilex: Bini Ku Dengan Bangla Part 2 Dan jangan biarkan saudara lelaki anda tinggal sebumbung dengan isteri. Ini sama la macam kisah lelaki yang berkahwin 3. " "Tapi," Nuraini cuba meyakinkan Zahnie bahawa lelaki itu ikhlas. Janji i xkaco duit depa. So jangan sembang lebih pasal ajak main semua. Itulah permulaan segalanya. Cadangnya saya nak jadikan blog melayu ni sebagai blog meluah perasaan. Buang masa la tunggu lelaki yang tak mahu dekat kau wahai insan yang malang. Aku sangkakan semanis cinta ''Romeo and Juliet'' tapi sangkaan aku salah. Setelah belayar mundar-mundir di alam maya ni aku terbaca beberapa posting tentang personaliti lelaki. kesilapan sy. jadi gila kot mana tah bila tengok buku tu. " orang lelaki jangan suka menyanyi masa masak. Tapi tak pandai nak buat. Nak pergi obersi tengok musim bunga, belum ada rezeki lagi. Posted by: walawei!! on. Dengan skandal, asyik nak jumpe je sampai tak ingat ade anak bini kat rumah. Apabila budak kecil mula hendak makan cokelat yang ke-10, dia mencelah, "Nak, pakcik nak bagi nasihat. Walaupun isteri kepada kawan,tetapi nama betul makcik ni memang aku tak tahu. maklum la orang tua-tua kan dah biase dengan jamu. Mulanya yang menempah tiket tu, nak tengok movie lain yang ada Tom Cruise. Tak dapat sambut dengan jiji. Sepatutnya kamu lebih risaukan dengan keadaan ekonomi negara kamu bukannya soal isteri mana yang lebih baik. Cukuplah dengan ayat mengambil berat dari lelaki tersebut. Tahulah dah lama mengidam nak makan. jangan main dengan api kalau takut membakar diri. Some examples are: Email signatures, Document signatures, Blog signatures (at the bottom of each post), Letter signatures and so on. Giveaway Aku Dan Kamu | Untuk pertama kalinya shida nak ucapkan tahniah kepada Blogger As Samsudin di atas penganjuran giveaway pertama beliau. Kisah Isteri Curang Dengan Bos Di Pejabat Kisah ini sering kita dengar apabila isteri orang main kayu bersama lelaki lain. Dah tu asyik termenung je dari tadi. Nak tergelak saya komen lelaki dalam blog ni. Biar dia tengok dengan mata kepala dia sendiri. tapi kenapa setiap kali mak aku balik ja. komunikasi lelaki dan perempuan memang berbeza. Umur aku dah nak masuk 45 tahun, dan dah ada pun 2 orang cucu. Umie Aida (isteri pertama), Erra Fazira (isteri kedua), Nora Danish (isteri ketiga) dan Erma Fatimah (isteri keempat). Kemas rumah atau masak bersama isteri kat dapur. Ditambah dengan kutukan-kutukan tahap tak boleh blah, memang mereka suka melihat orang lain terbatal puasa. Untuk "tackle" MILFs yang 30-40an ni, kena ada art atau seni tersendiri. Saya observe, sejak sepuluh tahun lalu yang saya pergi main badminton ngan suami saya dan geng2 nya, tak pernah saya tengok geng2 perempuan, sewa court utk dua jam dan main badminton macam orang lelaki. dalam bas pulak budak lelaki buat karau jadi aku tak leh nak tido lah. I malas nak check, segan masa tu. jadi gila kot mana tah bila tengok buku tu. Lagi lagi bila aku stalk facebook dia, bf dia akan tag gambar mereka berdua. Nak rebut2 kawasan. Kenakalan lelaki mencetuskan fantasi-fantasi nakal di fikiran wanita dan imej-imej menarik, dan ini akan merembeskan adrenaline ke tubuh mereka lantas menimbulkan perasaan teruja. dah tengok banyak tudung mesti nak gayakan dengan pelbagai jenis gaya terkini kan. Nasihat aku, awatlah hangpa bodoh sangat, pergilah cari lain, tak usah la dok kalot sangat sal awek cam tu. Maybe Ummi tak faham sebab Ummi tak suka nak malayan tak tentu pasal. tapi jauh disudut hatiku, aku seperti ingin lihat keadaan itu berlaku. Aku boleh cakap kat sini, untuk mereka yang bergelar wanita dan isteri kena baca ni supaya suami anda tak cari lain. Ada kes yang mana lelaki lain jeling je kat gf dia dah nak bertumbuk. Dahlah tak reti nak minta maaf sebab datang lambat, disergahnya aku pulak. Nanti bilik ni, membazir pulak. Esoknya masa dia tengah mandi aku check la handphone dia. Apabila budak kecil mula hendak makan cokelat yang ke-10, dia mencelah, "Nak, pakcik nak bagi nasihat. 'Saya minta maaf, boleh saya bertanya anak anak puan di mana?' 'Anak kami 2 orang doktor, tetapi anak semua dah besar. Male Stripper Haaa, bukan korg je suka tengok isteri tanggal pakaian. 1 cinta sejati. Tak boleh nak sebut satu2, tengok gambar bawah ni. Betul apa yg penulis kongsikan tips. TERSENYUM Zara membaca pesanan ringkas yang dikirimkan oleh Tan Sri Rahman Syah. Pada mulanya Miss tengok gambar ni pun terkejut, dan malu nak tengok lama-lama. Aku rasa cemburu mana tak isteri aku ni putih tinggi cantik orangnya walau dah menjejak 40 tahun. Bila dah besar mama cuma pantau dorang main. Dia pun datang dekat aku yang tengah buat Nescafe. memang dari kecik, aku takleh tengok kawan-kawan duduk senang. “Allah ciptakan isteri, bukan untuk di sakiti tapi untuk di sayangi. galeri video lucah gadis melayu stim 3gp. Benda ni bukan main - main. Dalam drama fantasi ni jugak, hero akan pegang watak yang agak liar, berpesta, foya2. Lain hari kami datang lagi," jelas Rita kalut menyeluk beg tangannya. memang tak dinafikan drama ini sangat super cool kerana dibintangi artis terkenal dan jelita iaitu lisa surihani, lelaki kacak hussein Apr 30, 2010 · Tak mo cerita panjang lah, to korang layan tak citer AdaMaya yang tengah main. Dia akan tengok TV tu sampai larut malam walaupun rancangan tu bukan rancangan kegemaran dia. Kisah Isteri Curang Dengan Bos Di Pejabat Kisah ini sering kita dengar apabila isteri orang main kayu bersama lelaki lain. Tenggelam timbul sahaja. “Hmm, nanti aku fikirkan. Aku belikan mak aku gelang emas harga RM2,000. Dengan Tengok pun macam malas nak tengok. memang tak dinafikan drama ini sangat super cool kerana dibintangi artis terkenal dan jelita iaitu lisa surihani, lelaki kacak hussein Apr 30, 2010 · Tak mo cerita panjang lah, to korang layan tak citer AdaMaya yang tengah main. 1 day ago · Dec 05, 2012 · Kisah Benar-Curang Seorang Isteri Siapa sangka, seorang isteri berperawakan lemah. Dah tentu-tentu diorang tension dengan cara hidup yang kian meningkat naik, pastu nak tanggung keluarga bagai. Tahun nih temanya adalah bunga orkid. Seperti budak lelaki yang lain aku juga melancap dan juga tengok cerita lucah. Time mula aku buat blog, aku antara orang terakhir buat. Hancus! Tapi kita tak apa-apa pun. do it! (wah, macam iklan nike). Mana taknya,sebelum ini kalau nak ke mana-mana aku lebih bisa menggunakan semut merah (gelaran yang ditujukan untuk motor aku (pinjam sepupu kot ^_^)). Awas ! Stupidity #4. Atau boleh juga hubungi nombor 03-6143 7926 untuk sebarang pertanyaan atau membuat tempahan. Asyik-asyik kereta dia je yang boleh melawa. Demikian juga sebaliknya kan. Dia kata “Lil. Kalau dia tengok di jalanan cantik, balik rumah dia tengok, hmm. galeri video lucah gadis melayu stim 3gp. Lepas ni, wife aku pulak yang urut aku. Kalau dia tengok di jalanan cantik, balik rumah dia tengok, hmm. Sepoi-sepoi angin malam bertiup di halaman rumah Pak Dollah. Seorang isteri mengadu…”bang saya rasa pening rasa nak pitam”…lalu suami berkata…. Aku boleh cakap kat sini, untuk mereka yang bergelar wanita dan isteri kena baca ni supaya suami anda tak cari lain. Jadi macam agak lama jugak la pilih. isteriseparuhmasa. Yela, blog ni jela yang mendengar segala luahan hati aku. Pada suami isteri yang suka dok bersembang tak tentu hala, memanglah kawan. Telah menjadi mr mama since 2010. eh japni entry khas utk adik kan. tapi aku cari jugak untuk atas usaha aku sendiri. Seorang lelaki dikatakan memakai pakaian pengantin tradisional dengan solekan lengkap dan memakai rambut palsu kerana ingin berjumpa dengan wanita dicintainya yang bakal berkahwin bersama lelaki lain di Bhadohi, India Utara. Honestly, i don't know what's happening to my blog. Tapi dinasihatkan tidak bawa pasangan ke kedai emas. Tambah jijik dan menyakitkan hati, isteri turut melayan nafsu fantasi seks lelaki tersebut menerusi alam maya tanpa segan silu. Bila saja jumpa ayam, Syamil terpegun. Tanpa sebarang kata perempuan tu pun angkat kaki. Jangan menangis bila sekarang aku akan melupakanmu, kerana aku telah menangis ketika kamu mencintai dia yang lain, jangan tanyakan cinta padaku, kerana cintaku telah terkubur bersama perginya dirimu. jadi gila kot mana tah bila tengok buku tu. Muram Bukan Tanda Berduka. Padahal aku jadi macam itu sebab dia dah berubah. “Dia mula mencium isteri saya dan saya tak boleh berhenti nak tengok, saya pula mencium isteri dia dan kemudian terus ‘buat’ dengan wanita tersebut” “Tapi apa yang betul-betul fokus kan saya adalah mendengar suara kenikmatan isteri saya. Ada la setengah jam berteman dengan dia. Apakah benda yang lelaki suka tengok dari diri seorang perempuan? Ok, kat sini aku nak kongsikan sedikit info sudut pandangan seorang lelaki.